L’ASSOCIACIÓ MUZIO CLEMENTI DE BARCELONA

L’Associació Muzio Clementi de Barcelona treballa per difondre el coneixement d’aquesta important figura musical i també estudiar la influència que ha tingut a Catalunya a través de la seva obra, els seus instruments i la seva relació més o menys directa amb compositors catalans i de la resta de la península Ibèrica.

ELS OBJECTIUS DE L’AMCB SÓN

Estudiar, investigar,analitzar, divulgar, promocionar i reivindicar la vida i l’obra de Muzio Clementi, en totes les seves vessants, i també de les seves relacions professionals, institucionals i personals.

Promocionar la seva música i els seus pianos mitjançant activitats com cursos, estudis, exposicions, viatges, conferències, congressos, concerts, publicacions i col·laboracions amb altres institucions, entitats, i/o empreses relacionades amb les seves finalitats

Teclat Clementi

JUNTA DIRECTIVA

Presidenta         Anna Cuatrecasas

Vicepresident    Joan Josep Gutiérrez Yzquierdo

Secretària          Eva Mª Álvarez

Tresorer             Víctor Cuatrecasas Freixas

Vocal                   Marina Rodríguez Brià

Vocal                   Rafael Bonet Bertomeu

PER REBRE INFORMACIÓ DE LES ACTIVITATS DE L’AMCB

Si voleu rebre informació per correu electrònic sobre les activitats de l’AMCB haureu d’omplir el formulari de consentiment que trobareu seguint aquest enllaç al formulari de consentiment. Com l’AMCB disposarà del vostre nom i adreça de correu electrònic és convenient que conegueu la nostra política de tractament de dades de caire personal que es resumeix tot seguit.

Informació bàsica sobre la nostra política de protecció de dades de caràcter personal
Identitat del Responsable del tractament ASSOCIACIÓ MUZIO CLEMENTI DE BARCELONA (AMCB)
Finalitat del tractament Gestionar la seva relació amb l'AMCB (en especial, gestionar les seves aportacions econòmiques periòdiques a l'Associació, i gestionar l'emissió de certificats d'aportacions deduïbles a efectes d'impostos), així com el contacte amb Vostè i l'enviament de comunicacions comercials per via electrònica, per tal que estigui informat de qualsevol noticia, novetat o esdeveniment relatiu a l'Associació.
Drets reconeguts als titulars de les dades Vostè pot exercitar en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, i a no ser objecte de decisions individuals automatitzades (inclosa l'elaboració de perfils). Vostè pot oposar-se en qualsevol moment a l'enviament i recepció de comunicacions comercials per via electrònica. Per exercitar els anteriors drets, i/o oposar-se a l'enviament i recepció de comunicacions comercials per via electrònica, Vostè pot enviar un correu ordinari a la següent adreça: Associació Muzio Clementi de Barcelona, carrer Riera de Sant Miquel, 54, 08006 Barcelona, o enviar un correu electrònic a l'adreça: admin@muzioclementi.cat.
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Protecció de Dades clicant POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL COMPLETA.