Subscripció a les comunicacions de l’Associació Muzio Clementi de Barcelona

Aquest formulari serveix per subscriure’s als enviaments d’informació que fa l’AMCB.

Els camps marcats amb * són obligatoris,

Com l'AMCB disposarà de les vostres dades és convenient que conegueu la nostra política de tractament de dades de caire personal que es resumeix al peu d'aquesta pàgina, i doneu el vostre consentiment per fer ús d'aquestes dades.

Informació bàsica sobre la nostra política de protecció de dades de caràcter personal
Identitat del Responsable del tractament ASSOCIACIÓ MUZIO CLEMENTI DE BARCELONA (AMCB)
Finalitat del tractament Gestionar la seva relació amb l'AMCB (en especial, gestionar les seves aportacions econòmiques periòdiques a l'Associació, i gestionar l'emissió de certificats d'aportacions deduïbles a efectes d'impostos), així com el contacte amb Vostè i l'enviament de comunicacions comercials per via electrònica, per tal que estigui informat de qualsevol noticia, novetat o esdeveniment relatiu a l'Associació.
Drets reconeguts als titulars de les dades Vostè pot exercitar en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, i a no ser objecte de decisions individuals automatitzades (inclosa l'elaboració de perfils). Vostè pot oposar-se en qualsevol moment a l'enviament i recepció de comunicacions comercials per via electrònica. Per exercitar els anteriors drets, i/o oposar-se a l'enviament i recepció de comunicacions comercials per via electrònica, Vostè pot enviar un correu ordinari a la següent adreça: Associació Muzio Clementi de Barcelona, carrer Riera de Sant Miquel, 54, 08006 Barcelona, o enviar un correu electrònic a l'adreça: admin@muzioclementi.cat.
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Protecció de Dades clicant POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL COMPLETA.