Vetllada del dia de la música amb ocasió del solstici d’estiu de la Associació d’Amics dels Castells de Catalunya

El dijous 20 de juny, Dia Internacional de la Música, l’Associació Muzio Clementi de Barcelona va col·laborar amb la Asociación Española de Amigos de los Castillos en la celebració del solstici d’estiu. A la seu social d’aquesta associació, Joan Josep Gutiérrez, vicepresident de l’AMCB, va oferir una conferència titulada “El proyecto de estudio y documentación de pianos anteriores a 1850 en Catalunya”. L’acte va ser completat amb una presentació per part del president dels Amics dels Castells, Dr. Ramon-Ricardo Vidal y Plana, del piano vertical Pleyel que es conserva al local i que es va poder escoltar a mans de la seva filla Victoire-Elisabeth, que va interpretar una Cançó i Dansa de Frederic Mompou. La sessió va ser retransmesa en directe per Youtube a tots els socis d’Espanya.

Aquesta activitat forma part dels objectius de col·laboració entre diferents entitats que consten als nostres estatuts.