Viatja a Cervera l’exposició: “Muzio Clementi, the father of the pianoforte, confluències amb Beethoven”

El 4 d’octubre va finalitzar la mostra al Museu de la Música de Barcelona, prorrogada des del 12 d’abril a causa de la pandèmia del COVID-19. Cal remarcar que, malgrat les circumstàncies, l’exposició va ser molt ben rebuda i, en paral·lel, es van programar visites, unes dirigides a l’alumnat de música i altres al públic en general.

Una part de l’exhibició es mostrarà al Conservatori de Cervera a partir del dilluns 9 de novembre. Aquest conservatori commemora l’any Beethoven amb diversos actes, entre els quals una exposició sobre el compositor alemany. Coneixedors del nostre treball sobre els vincles de Beethoven amb Clementi, es van interessar per poder-lo fer arribar als seus alumnes i al públic de la comarca. Així, l’Associació Muzio Clementi de Barcelona ha acordat la cessió temporal dels panells que constitueixen el fil conductor de la mostra.

Podeu llegir més informació seguint aquest enllaç.