Hem rebut el correu de Josep Puig, de Pianos Puig, que reproduïm a continuació. És amb dolor que veiem la desaparició d’un comerç dedicat als pianos.

Benvolguts,

Aquest correu és per anunciar-vos que he decidit tancar la botiga de Pianos Puig al carrer Progrés de Barcelona i fer una liquidació de tots els pianos que encara queden a la botiga.

La meva decisió obeeix al fet que la situació del mercat de pianos no mostra la vitalitat de temps enrere. I també a que la meva situació personal, per raons d’edat, ja no em permet assumir l’activitat comercial conjuntament amb la dels meus serveis com a afinador. La situació que vivim amb la Covid19, naturalment, ha precipitat la meva decisió.

Pianos Puig va obrir la botiga l’any 1999, i ara, 20 anys després lamento haver de posar fi a aquest projecte que personalment ha estat molt enriquidor. Un projecte que va començar amb la humil intenció d’oferir pianos de segona mà de qualitat a preu assequible i que al llarg dels anys ha anat creixent i farcint de noves iniciatives com l’etapa Fazioli i els concerts ideats per fer sonar els pianos de la botiga.

Valoro molt positivament la sinergia amb les institucions acadèmiques que han recolzat el meu projecte, així com la dels nombrosos artistes que han omplert de música la botiga. Per a mi serà sempre un record inesborrable.

Un agraïment molt especial a tots els clients que heu dipositat la vostra confiança en la meva empresa. A tots ells assegurar-vos que podeu seguir comptant amb el meu suport pel que fa al meu servei tècnic o assessoria sempre que ho necessiteu.

Oferta de liquidació

Tots els pianos que encara tinc en estoc els ofereixo amb un descompte d’un 30% de mitjana. Espero que considereu aquesta oferta una bona oportunitat si teniu la intenció de comprar un piano. Si més no, us agrairé que feu arribar aquesta notícia a tothom a qui creieu que en pot estar interessat.

Donada la situació actual les visites han de ser estrictament amb cita prèvia.

Podeu consultar el llistat d’ofertes a la meva pàgina www.pianospuig.com a la secció “liquidació”

Barcelona, maig de 2020

Josep Puig, Pianos Puig, c. Progrés 42, 08012 Barcelona, 93 2850409

pianospuig@pianospuig.com

www.pianospuig.com