Dimecres 11 de març de 2020 es va fer el 20è recital “at home”, en aquesta ocasió titulat Clementi i Beethoven, interpretat per Marina Rodríguez Brià  al piano de taula Clementi & Co. de 1824.

Sis anys enrere, el març de 2014, va tenir lloc el primer concert de Marina Rodríguez a ca l’Anna Cuatrecasas en el piano Clementi. Recordant aquest dia, la pianista va interpretar la sonata que havia tocat al provar aquell piano tan especial. Commemorant el 250è aniversari del naixement de Beethoven, també va explicar la relació que aquest compositor va tenir amb Clementi i va il·lustrar amb una sonata sencera i diferents fragments d’altres obres l’impacte de la música de Clementi en la de Beethoven i la seva avinença musical. Finalment, va tocar uns ländler de Beethoven editats per Clementi.

L’innovador estil musical de Clementi i l’escola pianística que va crear a Londres van ser referències definitives pel llenguatge de Beethoven. La premsa londinenca de l’època situava l’obra dels dos compositors al nivell més elevat d’expressió musical i saviesa. Es van tractar personalment i van arribar a signar un acord editorial que faria que algunes grans obres de Beethoven fossin editades per Clementi & Co a Londres abans que al continent.