Laura Granero entrevistada per Marina Rodríguez.
El diumenge 16 de febrer, la fortepianista Laura Granero va oferir un recital sobre el piano Bierstedt de Paris (ca 1827), recent restaurat per el pianer Jaume Barmona i donat al Museu de la Música per la família Coma-Cors Raventós.
El recital de Granero va incloure dues sonates de Joâo Domingos Bomtempo (Lisboa 1775-1842), una sonata de Domenico Scarlatti (Nàpols 1685-Madrid 1757), una sonata de Muzio Clementi (Roma 1752-Evesham 1832), tres Nocturns de John Field (Dublin 1782-Moscou 1837) i tres Bagatelles de Beethoven (Bonn 1770-Viena 1827). Tots aquests compositors, per diversos motius, guarden relació amb Clementi. Laura Granero és una pianista sensible que domina a la perfecció els instruments originals, sovint de difícil control a causa de les característiques úniques de cada exemplar i, malgrat l’excel·lent restauració, una mica imprevisibles en la seva resposta. El piano Bierstedt és un instrument de sonoritat petita i ressonant, però diàfana i expressiva ensems. El recital va anar acompanyat de breus explicacions de la intèrpret sobre les obres.
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Avís legal.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Avís legal.
I Accept