RECITAL A CÀRREC DE MICHAEL TSALKA

El diumenge 30 de setembre va tenir lloc al Museu de la Música de Barcelona un recital a càrrec del pianista i intèrpret de teclats històrics Michael Tsalka, organitzat conjuntament pel propi Museu i l’Associació Muzio Clementi de Barcelona. Sota el títol de “Una mirada diferent a les arrels del romaticisme”, Tsalka va fer un recorregut per un repertori poc habitual amb uns instruments especials: el clavecí Christian Zell (Hamburg, 1737) i els pianos de taula Zumpe & Buntebart (Londres, 1776) i Miguel Slocker (Madrid, 1831). El concepte del programa es basava en autors precursors o que prefiguren el romanticisme pianístic, com Scarlatti, Clementi, Ries i Moscheles.

Finalitzat el programa, encara hi havia reservada una sorpresa. Tsalka va convidar al públic a traslladar-se a la sala del museu on hi ha el piano de Frederic Mompou, en el qual va interpretar un bis d’aquest compositor i un altre de Cécile Cheminade. Amb els assistents disposats aleatòriament al voltant del piano i en una penombra acollidora, es va crear un especial ambient que tancà el recital amb un immillorable sabor.

Una recensió més extensa d’aquest recital es troba en aquest enllaç.

El concert de Michael Tsalka va obrir la temporada de concerts 2018-2019 de La Música del Museu, Instruments Originals en Bones Mans

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Avís legal.
I Accept