ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB L’INSTITUT MUNICIPAL D’EDUCACIÓ – CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA DE BARCELONA

Durant el mes d’octubre del 2023 es portarà a terme la signatura del conveni de col·laboració entre l’Institut Municipal d’Educació – Conservatori Municipal de Música de Barcelona i l’Associació Muzio Clementi de Barcelona amb el objectiu de divulgar l’obra de Muzio Clementí i promocionar la seva música i els seus pianos com a interès cultural de la música de la ciutat de Barcelona.

Aquest acord inclou la cessió del piano de cua Collard & Collard Late Clementi de l’any 1847 restaurat per l’Associació. L’instrument històric serà presentat al públic dins del cicle de concerts Con Spirito els propers divendres 20, 27 d’octubre i 3 de novembre a les 19:30 a l’Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música. El primer dels concerts serà precedit per una conferència a càrrec del Vicepresident de l’AMCB Joan Josep Gutiérrez,  en la que s’explicarà el context històric del piano Collard & Collard i el procés de restauració.

Podeu veure la programació detallada dels concerts en aquest enllaç.

Posteriorment al cicle de concerts, l’instrument romandrà a disposició del departament de piano del conservatori durant tot el curs 2023-24 per a l’organització d’activitats pedagògiques i classes magistrals de les que us anirem informant.

Podeu llegir aquesta notícia a la web del Conservatori Municipal de Música de Barcelona seguint aquest enllaç.