RECERCA DE PIANOS CLEMENTI A CATALUNYA

Teniu un piano de taula Clementi o Collard?

Coneixeu algú que en tingui un?

L’Associació Muzio Clementi de Barcelona, en col·laboració amb el Museu de la Música de Barcelona, vol contribuir a la recerca musicològica a través de l’estudi dels pianos d’aquestes marques que es puguin trobar a Catalunya, però també dels instruments coetanis, sigui en col·leccions privades o públiques. L’estudi es fa extensiu al període aproximat d’entre 1780 i 1850.

Si voleu col·laborar amb nosaltres, envieu-nos la informació del piano del qual en teniu referència i alguna fotografia al nostre correu electrònic i ens posarem en contacte amb vosaltres. Al mateix temps, si voleu, podrem assessorar-vos en relació al vostre instrument.

No cal dir que la recerca es fa respectant absolutament la confidencialitat de les vostres dades.

Per saber-ne més sobre els pianos de taula podeu seguir aquest enllaç.

2018-08-01T20:03:35+00:00